Zubak Grupa poslovnica Osijek Novosti

Audi već danas oblikuje svijet sutrašnjice. Uz progresivnu tehnologiju, strastvenu kreativnost i novim društvenim razmišljanjima. Otkrijte odmah raznolikost naših Audi modela.

  1. Novosti
  2. Novi Audi A3 Sportback.
31.03.2020
AUDI NOVOSTI

Novi Audi A3 Sportback.

U svijetu koji se brzo mijenja potreban vam je suputnik spreman za nove izazove - s progresivnim dizajnom i inovativnim tehnologijama poput Audi connecta.

Audi

Vanjski dizajn: savršena linija za plažu
Novi Audi A3 Sportback u Atoll plavoj metalik boji i verziji edition one s ekspresivnim rubovima kućišta kotača, širim tragom i kontinuiranom linijom ramena na bočnim stranama. U kombinaciji s novom, većom Audi singleframe rešetkom saćaste strukture Audi A3 Sportback ostavlja dosad najizraženiji atletski dojam.  

quattro i Audi drive select
Zahvaljujući opcijskom pogonu na sve kotače quattro, progresivnom upravljaču i opcijskom sustavu Audi drive select novi Audi A3 Sportback spreman je za gotovo sve rute. Pomoću sustava Audi drive select možete prilagoditi karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje - bez obzira na to radi li se o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus efficiency može pridonijeti uštedi goriva.

Digitalizacija na dodir
Sve funkcije MMI zaslona nude jednostavno upravljanje dodirom čak i tijekom vožnje. Zahvaljujući opcijskoj opremi kao što su Audi virtualni kokpit i Head-up zaslon dodatne se informacije prikazuju u izravnom vidnom polju vozača. Za fantastičan doživljaj zvuka pobrinut će se opcijski Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom.

Prosječna potrošnja goriva*: 3,7-3,9 l/100 km; CO₂-emisije, kombinirano: 98-103 g/km.

*Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO₂ u rasponima, ovisno o korištenom setu guma/kotača.

Više prostora
Zahvaljujući volumenu prtljažnika od 380 l i komfornoj opremi za utovar i istovar prtljage novi Audi A3 Sportback nudi izuzetnu prostranost. Veća unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području nogu u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za još veću razinu udobnosti i funkcionalnosti.

Matrix LED glavna svjetla
Standardna LED glavna svjetla osiguravaju dobru vidljivost. Opcijska Matrix LED glavna svjetla osvjetljavaju cestu sjajno i homogeno, a također su impresivni zahvaljujući jedinstvenom Audi light potpisu. Učinci odsjaja na vozila koja vam dolaze u susret mogu biti znatno umanjena.

Sustavi potpora za vozača
Različiti sustavi potpore vozaču u novom Audiju A3 Sportback će vam pomoći izbjeći neugodna prometne iskustva, ubrzati ili usporiti po potrebi. Sustavi potpora posebno su korisni u prometnim gužvama ili primjerice na autocesti s više traka, kada će vam adaptivni sustavi potpore pomoći pratiti stanje u prometu - u svakom trenutku. 

Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom
Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom, surround zvuk reproducira kroz 15 zvučnika visoke performanse, uključujući subwoofer. 16-kanalno pojačalo ima ukupnu snagu od 680 vata. 

Novi virtualni 3D zvučni efekt stvara intenzivno akustično iskustvo. Ekskluzivni poklopci zvučnika s aluminijskim aplikacijama osiguravaju savršen doživljaj dizajna.

Rješenja po mjeri
Uz opcijsku opremu iz Audi originalne dodatne opreme vaša će svakodnevica u Audiju A3 Sportback biti još lakša. Krovna kutija ponudit će vam primjerice veći prostor za odlaganje. Možete birati između različitih boja i veličina.

Ostanite iznimni
Za sportski izgled pobrinut će se kotači od lakog metala u Acumen dizajnu s 5 V-krakova crne boje s kontrastnom Quarz sivom i Signal crvenom bojom koji dosljedno naglašavaju dinamični dizajn vozila.

Za sve informacije obratite nam se s povjerenjem.

AutoZubak Audi centar Osijek

Adresa: M. Divalta 326, Osijek

Ivana Vukašinović

Voditelj prodaje vozila Osijek

M: + 385 (0) 98 41 84 77

E: [email protected]

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.